Nur Jumie's FotoPage

By: Nur Jumie Khuzaimah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Nov-2010 06:23 Email | Share | | Bookmark
my baby nur nayli batrisya

 
 
 
View all 6 photos...
meneratkan hubungan papa & mama... anak kami nur nayli batrisya selamat dilahirkan pada 25hb okt 2010 iaitu pada hari isnin dengan berat 4.13kg melalui operation.. bayi perempuan kami yang comel ni memberi sinar harapan baru untuk mama & papa.. we love u syg..


Saturday, 14-Mar-2009 09:08 Email | Share | | Bookmark
Majlis perkahwinan ku

 
 
 
View all 18 photos...
Best nya bila dah bergerlar isteri ni.. so sape2 yang belum kahwin tu... ape lagi...
cepat2 le kahwin... hehehe


Saturday, 17-May-2008 12:45 Email | Share | | Bookmark
majlis Pertunanganku

 
bakal mak mertua
 
View all 18 photos...
No Komen.. tapi majlis pertunangan aku mmg meriah sgt.. harap aku kawin nnt pun meriah.. yg bestnya...aku make up sendiri je.. kalau ade sesapa yg sudi komen pasal make up aku..dipersilakan.. hehehe


Thursday, 17-May-2007 01:30 Email | Share | | Bookmark
zaman muda ku

cuba teka..mana satu aku..
teringat kawan2 masa tadika..
aku dan adik2..
View all 14 photos...
Bila bukak album lama, aku terlihat gambar2ku di zaman baby dan kanak2.. jadi timbul la ilham nak scan semua gambar2 lama aku untuk di print semula...ape2 pun, ramai yang cakap muka aku xde la lari sgt dari masa kecil ku...jom...kita tengok...


Friday, 23-Mar-2007 02:36 Email | Share | | Bookmark
kursus induksi n BTN

semangat belajar...
ni group foto..
group yg sempoi..
View all 12 photos...
penat tau kursus induksi ni, tapi BTN lagi dahsyat..dlm dahsyat2 ni, sempat melaram...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net